Câștigă bani cu inteligență, economisește-i cu consecvență și cheltuie-i cu înțelepciune! 

EduFin4Life este o experiență educațională care poartă participanții într-o călătorie plină de suspans și de informații financiare folositoare, aflate într-un mod inedit.

Încurajăm românii să câștige bani cu inteligență, să-i economisească și să-i investească cu consecvență, dar și să-i cheltuie cu înțelepciune!

Persoanele care au un anumit nivel de succes financiar au început cândva prin a învăța conceptele de bază. La fel, este recomandat ca oricine, indiferent de vârsta pe care o are, să înceapă să-și completeze cunoștințele și să-și actualizeze informațiile contemporane. Modelarea comportamentelor sănătoase pentru a ne asigura bunăstarea financiară poate fi unul dintre cei mai importanți pași din viața noastră. 

Cu cât este mai bombardat cu informații și mai puțin înzestrat cu competențe, românului îi este greu să conștientizeze nevoia de bunăstare pe întreaga perioadă a vieții și, astfel, în multe cazuri alegerile sale financiare sunt deficitare pentru că obiceiurile sănătoase nu sunt dezvoltate de timpuriu.

De ce avem nevoie de educație financiară?

Experiența noastră ne arată că o educație financiară relevantă trebuie să înceapă din timp pentru a-i permite tânărului, care va deveni adolescent și apoi, adult, să aibă acces la experiențe semnificative și pentru a-i oferi șanse egale și context favorabil pentru a face alegeri financiare inspirate pentru întreaga sa viață.

În demersurile noastre educaționale:

În cadrul programului EduFin4Life, soluțiile noastre educaționale menite să contribuie la creșterea coeficientului de educație financiară, sunt ...

Check4FinancialSkills >

Chestionar auto-reflecție pentru diagnosticarea nivelului de cunoștințe în domeniul financiar și investițional.

Play4FinancialSkills >

Suită de ateliere educaționale, pe grupe de vârstă: P4FS Cercetași, P4FS Juniori, P4FS Detectivii curioși și P4FS Exploratori & Experți; experiență educațională prin board games.

Learn4FinancialSkills >

Ateliere educaționale de dezvoltare a profesorilor, trainerilor și lucrătorilor de tineret în domeniul educației financiare.

Teach4FinancialSkills >

Ateliere educaționale de formare a profesorilor din pre-universitar, a trainerilor și lucrătorilor de tineret pentru predarea educației financiare în contexte formale, informale și non-formale.

Coach4FinancialSkills >

Ateliere educaționale de dezvoltare pentru părinții interesați să-și secondeze copiii în procesul de învățare pe teme de educație financiară.

Suită de provocări pe teme de educație financiară pentru tinerii atrași de ideea creșterii competenței de literație financiară.
Primul pas important pe care este recomandat să și-l propună oricine este preocupat de propria dezvoltare financiară este să-și identifice maniera în care lucrează cu banii proprii dar și cum operează cu paradigmele personale din punct de vedere financiar.

Mult succes în orice vei întreprinde pentru dezvoltarea ta personală!